Linja-auto starttasi lauantai aamuna 3.30.  Pico matkusti  isossa  lentoboxissa johon oltiin totuteltu kotona. Minä maalailin kauhukuvia päässä, että mitenkähän siinä käy, kun pico ei ole aijemmin matkustanut boxissa. Hyvinhän se sitten loppujen lopuksi meni, aina kun pysähdyttiin piti vähän uikuttaa mutta heti kun jatkettiin matkaa rupesi picokin taas nukkumaan.

Perillä oltiin yhdeksän aikoihin ja pico meni Ritvan luokse odottelemaan siksi aikaa kun minä olin näyttelypaikalla. Tutustuttiin vähän paikkoihin ja selvitin jo valmiiksi sunnuntaita varten kehän paikan ja sisäänkäynnit. Kun tultiin takaisin Ritvan luokse odotti siellä mukava yllätys.. nimittäin rauhallisesti nukkuva koira! Pico pääsi kyllä taas kerran yllättämään, olin nimittäin kuvitellut että se huutaa siellä kurkku suorana kun jää yksin mutta olikin vain nukkunut kaikessa rauhassa.

Sunnuntai aamuna meinasi jo paniikkia pukata, kun tajusi että pitää mennä kehään. Oltiin näyttelypaikalla ihan ajoissa ja odoteltiin meidän vuoroa. Onneksi vanha kehäkonkari Ritva oli mukana neuvomassa mitä pitää tehdä milloinkin. Meidän vuoro tuli ja se meni yllättävän hyvin vaikka jännitikin ihan älyttömästi. Menestys olikin suuri yllätys kun Pico oli ROP! Ihan yli odotusten! Kehän jälkeen Pico vietiin taas Ritvan luokse vähän lepäilemään ennen ryhmäkehää.

Minä en ois halunnu mennä koko ryhmäkehään mutta Ritva sitten pakotti. Haettiin Pico uudelleen näyttelypaikalle ja se reppana oli ihan uupunut. Katso minua vaan että eikö mentäis jo kotiin. No, käytiin me siinä ryhmässä pyörähtämässä, pico oli tosissaan jo niin väsynyt että ei enää edes herkut kelvannu. Ei sijoituttu ryhmässä mutta se ei kyllä haittaa olleenkaan kun rotukehässä meni jo niin hyvin!

Kotiin päin lähdettiin ajelemaan kuuden maissa ja kotona oltiin yhdentoista jälkeen. kotiintulo matkalla ei enää edes pysähdyttäessä kuulunut piippausta, taisi koira olla sen verran väsynyt että nukkui vain! Kotona sitten ei koiran riemulla ollut rajaa, taisi olla sen verran rankka reissu niin koiralle kuin emännällekkin! Kummastakin oli kyllä ihana päästä omaan sänkyyn nukkumaan!